23/03/2020 23/03/2020 Ένα νέο Ιεραποστολικό Κέντρο, το οποίο θα στεγάσει τις προσευχές και τα οράματα για το συνολικό έργο της Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας, θεμελιώθηκε. Πρόκειται για ένα κέντρο που θα είναι αρωγός στις πολλαπλές δοκιμασίες των ντόπιων κατοίκων της χώρας της Αφρικής. Αναλυτικότερα, όπως σημειώνουν τα μέλη της Ιεραποστολικής Στέγης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, “Μέσα...
23 Μαρτίου, 2020 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2020 - 17:19

Νέο Ιεραποστολικό κέντρο στα βάθη της Αφρικής!

Διαδώστε:
Νέο Ιεραποστολικό κέντρο στα βάθη της Αφρικής!

Ένα νέο Ιεραποστολικό Κέντρο, το οποίο θα στεγάσει τις προσευχές και τα οράματα για το συνολικό έργο της Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας, θεμελιώθηκε.

Πρόκειται για ένα κέντρο που θα είναι αρωγός στις πολλαπλές δοκιμασίες των ντόπιων κατοίκων της χώρας της Αφρικής.

Αναλυτικότερα, όπως σημειώνουν τα μέλη της Ιεραποστολικής Στέγης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, “Μέσα στις δυσκολίες της καθημερινότητάς μας, όπου ανθρωπίνως όλα φαίνονται επίφοβα λόγω της παρούσας δύσκολης παγκόσμιας κατάστασης, η Εκκλησία διαλύουσα τα νέφη των πειρασμών, με τη Χάρη του Θεού συνεχίζει απρόσκοπτα το σωτήριο και λυτρωτικό της έργο.
Νέα όχι του κορωνοϊού, αλλά νέα ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ σκόρπισαν στις καρδιές μας χαρά και ελπίδα, γιατί η Εκκλησία ποτέ δεν σταματά το έργο Της!

Σήμερα, με τη Χάρη του Θεού, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος με περισσή χαρά τέλεσε τον αγιασμό θεμελίωσης του Ιεραποστολικού Κέντρου στην πόλη της Αρούσας!

Η απέραντη χαρά του Θεοφιλεστάτου είναι και δική μας χαρά, καθώς ένα όραμα πολλών ετών του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’ αρχίζει, με τις δικές του Πατρικές ευχές, να πραγματοποιείται! Η έδρα της Επισκοπής Αρούσας αποκτά πλέον το δικό της νέο Ιεραποστολικό Κέντρο, το οποίο θα στεγάσει τις προσευχές και τα οράματα για το συνολικό έργο της Επισκοπής, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει το λίκνο, την πηγή ολόκληρου του Ιεραποστολικού Έργου για την Κεντρική Τανζανία!
Σε αυτό το σημαντικό ξεκίνημα διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο η “Ιεραποστολική Στέγη Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω”. Σε αυτό το σημαντικό έργο έχετε συμβάλει, υλικά και πνευματικά, όλοι εσείς που με αγάπη και ζήλο στηρίζετε το έργο του Συλλόγου και ειδικότερα το έργο του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου π. Αγαθονίκου, ο οποίος νύχτα και ημέρα αγωνίζεται αγόγγυστα για τη διάδοση της Ορθοδοξίας και του Ευαγγελίου του Χριστού στη μακρινή Τανζανία!

Το οικόπεδο που αγοράστηκε βρίσκεται σε μια πανέμορφη περιοχή, εύκολα προσβάσιμη από την πόλη της Αρούσας και την επαρχία, ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς της θρησκευτικής ζωής των εκεί αδελφών μας!
Ας βοηθήσουμε όλοι αυτό το μείζονος σημασίας έργο που ξεκινάει και ας προσευχηθούμε αυτό το δένδρο που σήμερα φύτεψε ο Κύριος, δια των χειρών του π. Αγαθονίκου, στην ευλογημένη γη της ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ να ριζώσει και να δώσει καρπούς αιώνιους εις δόξαν Αυτού και μόνο!”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων