10/03/2021 10/03/2021 Παρά τα προβλήματα και τις αντίξοες συνθήκες που δημιουργούν τόσο φτώχια, οι αρρώστιες και η πανδημία η Ορθοδοξία  ανθίζει στην Τανζανία. Με την ευλογία του  Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου, τελέστηκαν μαζικές βαπτίσεις στο ιεραποστολικό κέντρο της Ιρίνγκας, με την στήριξη Ελλήνων πιστών. Διαβάστε την ανακοίνωση της Ιεραποστολικής Στέγης Η ιεραποστολική διακονία στην...
10 Μαρτίου, 2021 - 10:20
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2021 - 10:10

Νεοφώτιστοι στην Ιρίνγκα της Τανζανίας

Διαδώστε:
Νεοφώτιστοι στην Ιρίνγκα της Τανζανίας

Παρά τα προβλήματα και τις αντίξοες συνθήκες που δημιουργούν τόσο φτώχια, οι αρρώστιες και η πανδημία η Ορθοδοξία  ανθίζει στην Τανζανία. Με την ευλογία του  Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου, τελέστηκαν μαζικές βαπτίσεις στο ιεραποστολικό κέντρο της Ιρίνγκας, με την στήριξη Ελλήνων πιστών.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ιεραποστολικής Στέγης

Η ιεραποστολική διακονία στην Κεντρική Τανζανία, με χάρη του Θεού, τις ευχές και την αγωνία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου, συνεχίζεται αποδίδοντας καρπούς ελκύοντας στην ορθόδοξη πίστη εκατοντάδες ιθαγενείς αδελφούς μας. Με περισσή χαρά, ως μέλη της Ιεραποστολικής Στέγης, εκφράζουμε τη δοξολογία μας προς τον Θεό για την ένταξη νέων μελών στην Ορθόδοξη Εκκλησία!

Μικροί και μεγάλοι αδελφοί μας δέχθηκαν τη χάρη του Αγίου Βαπτίσματος στο βαπτιστήριο του Ιεραποστολικού Κέντρου Ιρίνγκας, από ομογενείς ιερείς, μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης. Εξερχόμενοι οι νεοφώτιστοι από την κολυμβήθρα ευγνωμονούσαν τους αδελφούς τους από την Ελλάδα, οι οποίοι με την αγάπη τους στηρίζουν το έργο της Ιεραποστολής ενισχύοντας τα νέα μέλη της Εκκλησίας μας στο ευλογημένο ξεκίνημα της ζωής τους!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων