13/07/2020 13/07/2020 Παρά τις αντίξοες συνθήκες, την πανδημία και τη φτώχεια το ιεραποστολικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Ζιμπάμπουε και Αγκόλας, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας συνεχίζεται με την ευλογίες του Μητροπολίτη Σεραφείμ. Χθες Κυριακή, τελέστηκαν ομαδικές βαπτίσεις νεοφωτίστων στην Ιεραποστολική ενορία του Αγίου Νεκταρίου στο Χαράρε από τον τοπικό ιερέα Πρωτοπροσβύτερο π. Αυγουστίνο με τη βοήθεια των κατηχητών και...
13 Ιουλίου, 2020 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2020 - 9:10

Νεοφώτιστοι στην Ζιμπάμπουε

Διαδώστε:
Νεοφώτιστοι στην Ζιμπάμπουε

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, την πανδημία και τη φτώχεια το ιεραποστολικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Ζιμπάμπουε και Αγκόλας, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας συνεχίζεται με την ευλογίες του Μητροπολίτη Σεραφείμ.


Χθες Κυριακή, τελέστηκαν ομαδικές βαπτίσεις νεοφωτίστων στην Ιεραποστολική ενορία του Αγίου Νεκταρίου στο Χαράρε από τον τοπικό ιερέα Πρωτοπροσβύτερο π. Αυγουστίνο με τη βοήθεια των κατηχητών και μελών της ενορίας.
“Να μας ζήσουν οι νεοφωτιστες Λοξαντρού, Μυριάνθη, Αθανασία και Μέλανη και οι νεοφώτιστοι Δημητράκης και Λουκάς. Ευχαριστούμε τους αναδόχους μας από Κύπρο, Κέρκυρα και Λονδίνο. Ο Θεός να σας δίνει όλα τα καλά και να ευλογεί τις οικογένειες σας” αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση στο Facebook.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων