12/08/2020 12/08/2020 Με τις ευλογίες του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, η Ιερά Μητρόπολη Ζιμπάμπουε , και ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε κ. Σεραφείμ συνεχίζουν τις ομαδικές βαπτίσεις, αυξάνοντας το Ορθόδοξο ποίμνιο στην καρδιά της Αφρικής.  Οι βαπτίσεις έγιναν στο Ιεραποστολικό κέντρο του αγίου Νεκταρίου κοντά στο Χαράρε στη Ζιμπάμπουε από τον τοπικό ιερέα π. Αυγουστίνο με...
12 Αυγούστου, 2020 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2020 - 8:33

Νεοφώτιστοι στο Χαράρε

Διαδώστε:
Νεοφώτιστοι στο Χαράρε

Με τις ευλογίες του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, η Ιερά Μητρόπολη Ζιμπάμπουε , και ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε κ. Σεραφείμ συνεχίζουν τις ομαδικές βαπτίσεις, αυξάνοντας το Ορθόδοξο ποίμνιο στην καρδιά της Αφρικής. 

Οι βαπτίσεις έγιναν στο Ιεραποστολικό κέντρο του αγίου Νεκταρίου κοντά στο Χαράρε στη Ζιμπάμπουε από τον τοπικό ιερέα π. Αυγουστίνο με τη βοήθεια των κατηχητών μας.

Διαβάστε τη σχετική ανάρτηση του Μητροπολίτου Ζιμπάμπουε

Με τις Πατριαρχικές ευλογίες του Αλεξανδρινού Προκαθημένου μας στην Αφρικανική Ήπειρον κ.κ. Θεοδώρου Β’, το ταπεινό έργο της Ιεραποστολικής μας διακονίας στην Ιερά Μητρόπολη Ζιμπάμπουε συνεχίζεται με ομαδικές βαπτίσεις. Να μας ζήσουν οι νεοφώτιστες Βασιλική, Άννα, Ειρήνη και Παναγιώτα και οι νεοφώτιστοι Ευάγγελος, Ερρίκος και Αλέξανδρος με αναδόχους από Βόλο, Κομοτηνή και Κύπρο. Οι βαπτίσεις έγιναν στο Ιεραποστολικό μας κέντρο του αγίου Νεκταρίου κοντά στο Χαράρε στη Ζιμπάμπουε από τον τοπικό μας ιερέα π. Αυγουστίνο με τη βοήθεια των κατηχητών μας. Το Ορθόδοξο Ιεραποστολικό έργο της Εκκλησίας μας χρειάζεται τη βοήθεια μας, χρειάζεται τις προσευχές μας, χρειάζεται την ηθική μας στήριξη, αλλά και την υλική. Με τα έξοδα που έχουμε για την αγορά μιας εφημερίδας, ή ενός καφέ ή ενός αναψυκτικού μπορούμε να κάνουμε θαύματα στην Ιεραποστολή και να γίνουμε Ιεραπόστολοι. Ευχαριστούμε τους καλούς μας φίλους από την Κέρκυρα κ. Μάρθα Κατέχη, κ. Γιώργο Καραμπάτο και τον υιό τους Δημητράκη που μαζί με τις νονές και τους νονούς μας βοήθησαν να ετοιμάσουμε στο τέλος για όλους λίγο ψωμί με μαργαρίρη και χυμό με νερό. Eυχαριστούμε τους αναδόχους Ελένη Κοντοζήση από το Βόλο, τον Ευάγγελο Κυριαλάνη από την Κομοτηνή, την Ιωάννα Αργυρού και Αργύρη Αργυρού από την Λακατάμια Κύπρου και την κ. Βέρα Κόμματου από τη Πάφο. Ο Θεός να σας δίνει όλα τα καλά.
Μετ’ ευχών και ασπασμών αγάπης
+Ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε Σεραφείμ και οι συνεργάτες μου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων