23/05/2022 23/05/2022 Την Κυριακή της Σμαρείτιδος, 23 Μαΐου 2022, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής  κ.κ. Θεόδωρος παρέστη συμπροσευχόμενος κατά την τελεσθείσα Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αλεξανδρείας, προ του πέρατος της οποίας ανακοίνωσε τον διορισμό του Σεβ. Μητροπολίτη Ναυκράτιδος κ. Παντελεήμονος, Αρχιγραμματέως και Μέλους της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, ως του...
23 Μαΐου, 2022 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2022 - 11:59

Νέος Αρχιερατικός Προϊστάμενος στον Καθεδρικό Ναό Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Νέος Αρχιερατικός Προϊστάμενος στον Καθεδρικό Ναό Αλεξανδρείας

Την Κυριακή της Σμαρείτιδος, 23 Μαΐου 2022, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής  κ.κ. Θεόδωρος παρέστη συμπροσευχόμενος κατά την τελεσθείσα Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αλεξανδρείας, προ του πέρατος της οποίας ανακοίνωσε τον διορισμό του Σεβ. Μητροπολίτη Ναυκράτιδος κ. Παντελεήμονος, Αρχιγραμματέως και Μέλους της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, ως του νέου Αρχιερατικού Προϊσταμένου του προαναφερθέντος περικαλλούς Ναού.

Σημειώνεται ότι Σεβασμιώτατος Παντελεήμων ως Αρχιμανδρίτης διετέλεσε Ιερατικώς Προϊστάμενος στον ίδιο Ναό, κατά την περίοδο 2006-2012 και εκεί έλαβε τον τρίτο βαθμό της Ιερωσύνης κατά την εις Επίσκοπον χειροτονία του, την 2α Δεκεμβρίου 2012.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων