22/02/2024 22/02/2024 Ο π. Ιωάννης Θωμάς είναι ο νέος ιερέας της ιστορικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Αγίας Τριάδας στη Μπέιρα της Μοζαμβίκης. Ο π. Ιωάννης Θωμάς είναι πτυχιούχος Φιλοσοφίας και δάσκαλος, και κατάγεται από τη Μπέιρα. Σύμφωνα με την ανακολινωση της Ιεράς Μητρόπολης Ζάμπιας, ο είναι ένας νέος, δραστήριος και ειδικευμένος κληρικός, ο οποίος είναι τώρα επιφορτισμένος με την...
22 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:17
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2024 - 15:57

Nέος ιερέας στην ιστορική Ορθόδοξη Εκκλησία Αγίας Τριάδας στη Μπέιρα της Μοζαμβίκης

Διαδώστε:
Nέος ιερέας στην ιστορική Ορθόδοξη Εκκλησία Αγίας Τριάδας στη Μπέιρα της Μοζαμβίκης

Ο π. Ιωάννης Θωμάς είναι ο νέος ιερέας της ιστορικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Αγίας Τριάδας στη Μπέιρα της Μοζαμβίκης.

Ο π. Ιωάννης Θωμάς είναι πτυχιούχος Φιλοσοφίας και δάσκαλος, και κατάγεται από τη Μπέιρα. Σύμφωνα με την ανακολινωση της Ιεράς Μητρόπολης Ζάμπιας, ο είναι ένας νέος, δραστήριος και ειδικευμένος κληρικός, ο οποίος είναι τώρα επιφορτισμένος με την ηγεσία του δόρατος μιας νέας αρχής για την ιστορική εκκλησία της άλλοτε ζωντανής Ελληνορθόδοξης Κοινότητας, η οποία κάποτε έσφυζε από ζωή. Ο π. Στυλιανός θα είναι πάντα δίπλα του, προσφέροντας καθοδήγηση για το ιεραποστολικό έργο που έρχεται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων