13/09/2023 13/09/2023 Συνεχίζονται οι εργασίες ανέγερσης του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου στην περιοχή της Σινγκίντα, σε μια νέα περιφέρεια στα δυτικά της Τανζανίας. Τον περασμένο Δεκέμβριο, 40 κάτοικοι της περιοχής ζήτησαν να κατηχηθούν και στη συνέχεια να βαπτιστούν. Και τώρα… η πρόνοια του Θεού φρόντισε ώστε να αποκτήσουν και το δικό τους Ναό, που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες...
13 Σεπτεμβρίου, 2023 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2023 - 19:19

Νέος Ιερός Ναός στη Σινγκίντα της Τανζανίας

Διαδώστε:
Νέος Ιερός Ναός στη Σινγκίντα της Τανζανίας

Συνεχίζονται οι εργασίες ανέγερσης του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου στην περιοχή της Σινγκίντα, σε μια νέα περιφέρεια στα δυτικά της Τανζανίας.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, 40 κάτοικοι της περιοχής ζήτησαν να κατηχηθούν και στη συνέχεια να βαπτιστούν. Και τώρα… η πρόνοια του Θεού φρόντισε ώστε να αποκτήσουν και το δικό τους Ναό, που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της περιοχής.

Αυτό είναι το διαρκές θαύμα της Ιεραποστολής. Το χέρι του Θεού δείχνει το δρόμο για τη συνέχιση του πνευματικού και φιλανθρωπικού έργου, και η πρόνοιά Του μεριμνά για την εξεύρεση των απαραίτητων πόρων προς υποστήριξη του πολυδιάστατου έργου!

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων