05/04/2023 05/04/2023 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου και με την στήριξη του Πανοσολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Χρυσοστόμου Onyekakeyah, ο λόγος του Θεού “Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υίου και του Αγίου Πνεύματος”, άνθισε στην πόλη Umuofor Owu-Amakohia της Πολιτείας Imo στη Νιγηρία. Η κοινότητα του...
05 Απριλίου, 2023 - 11:24
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2023 - 12:18

Νιγηρία: Ξεκίνησε η κατήχηση μικρών παιδιών

Διαδώστε:
Νιγηρία: Ξεκίνησε η κατήχηση μικρών παιδιών

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου και με την στήριξη του Πανοσολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Χρυσοστόμου Onyekakeyah, ο λόγος του Θεού “Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υίου και του Αγίου Πνεύματος”, άνθισε στην πόλη Umuofor Owu-Amakohia της Πολιτείας Imo στη Νιγηρία.

Η κοινότητα του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου αν και προϋπήρχε στην Μητρόπολη, μόνο τώρα κατάφερε να ξεκινήσει την λειτουργία της, εξαιτίας των δυσκολιών στην αφρικανική ήπειρο. Έτσι μετά από αρκετή σκέψη, αποφασίστηκε η έναρξη της χριστιανικής κοινότητας να αρχίσει από το μηδέν, με την κατήχηση στα μικρά παιδιά της περιοχής με μέριμνα του π. Κορνηλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων