17/04/2023 17/04/2023 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, τελέστηκε ο Αναστάσιμος Όρθρος και η Θεία Λειτουργία του Πάσχα στον Ιερό Ναό Ταξιάρχου Μιχαήλ της πόλη Uli, στην πολιτεία Anambra της Νιγηρίας. Τις ιερές ακολουθίες τέλεσε ο Πανοσολογιότατος Αρχιμ. π. Κορνήλιος Osuji. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας αναγνώστηκε και το Πασχαλινό μήνυμα του Πατριάρχη...
17 Απριλίου, 2023 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2023 - 12:04

Νιγηρία: Με την ευχή ο Μητροπολίτης του χρόνου την Ανάσταση να συνεορτάσει μαζί τους

Διαδώστε:
Νιγηρία: Με την ευχή ο Μητροπολίτης του χρόνου την Ανάσταση να συνεορτάσει μαζί τους

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, τελέστηκε ο Αναστάσιμος Όρθρος και η Θεία Λειτουργία του Πάσχα στον Ιερό Ναό Ταξιάρχου Μιχαήλ της πόλη Uli, στην πολιτεία Anambra της Νιγηρίας. Τις ιερές ακολουθίες τέλεσε ο Πανοσολογιότατος Αρχιμ. π. Κορνήλιος Osuji.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας αναγνώστηκε και το Πασχαλινό μήνυμα του Πατριάρχη Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου του Β’.

Το Αναστάσιμο Ευαγγέλιο αναγνώστηκε για ακόμη μια φορά στην αφρικανική ήπειρο στα Ελληνικά, τα αγγλικά και στην διάλεκτο Igbo.

Πριν της απόλυση, ευλογήθηκαν και μοιράστηκαν στους ενορίτες τα πασχαλινά αυγά, ενώ ευχή όλων ήταν του χρόνου ο Μητροπολίτης Νιγηρίας να βρίσκεται κοντά τους υγιής, ώστε να συνεορτάσουν όλοι μαζί τη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων