19/11/2023 19/11/2023 Αγώνας για την καταπολέμηση της πείνας στην υποσαχάρια Αφρική και στα απομακρυσμένα από τα αστικά κέντρα χωριά πραγματοποιείται από την Ιεραποστολική Στέγη «Άγιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω». Με τη συνδρομή εκατοντάδων μελών και δωρητών δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιούνται οργανωμένα συσσίτια σε όσο το δυνατόν περισσότερα χωριά ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν γεύματα στα χωριά...
19 Νοεμβρίου, 2023 - 13:08
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2023 - 13:10

Ο αγώνας για την καταπολέμηση της πείνας στην υποσαχάρια Αφρική και σε απομακρυσμένα χωριά

Διαδώστε:
Ο αγώνας για την καταπολέμηση της πείνας στην υποσαχάρια Αφρική και σε απομακρυσμένα χωριά

Αγώνας για την καταπολέμηση της πείνας στην υποσαχάρια Αφρική και στα απομακρυσμένα από τα αστικά κέντρα χωριά πραγματοποιείται από την Ιεραποστολική Στέγη «Άγιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω». Με τη συνδρομή εκατοντάδων μελών και δωρητών δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιούνται οργανωμένα συσσίτια σε όσο το δυνατόν περισσότερα χωριά ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν γεύματα στα χωριά Ισακαλίλο στην εορτή του Αγίου Νεκταρίου και Κιτίσι κατά την εορτή του Αγίου Απόστολου Φιλίππου προσφορά των αδελφών:

  • Παπαγιάννη Παντελή υπέρ αναπαύσεως της μητρός του Φωτεινής
  • Ανωνύμου υπέρ αναπαύσεως Ιωάννου
  • Ανωνύμου υπέρ αναπαύσεως συγγενών και φίλων.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων