14/05/2024 14/05/2024 Η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Γκάνα και ο Μητροπολίτης Άκκρας κ. Δανιήλ, προσδοκούν στην στενή συνεργασία με τον νέο Πρέσβη της Ελλάδας στη Νιγηρία, Αθανάσιο Κοτσιώνη, για την προώθηση των ιδεωδών της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αφρικής. Με πολυετή επιτυχημένη θητεία ως Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ο...
14 Μαΐου, 2024 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024 - 10:35

Ο Άκκρας Δανιήλ για τη συνεργασία με το νέο Πρέσβη της Ελλάδας στη Νιγηρία

Διαδώστε:
Ο Άκκρας Δανιήλ για τη συνεργασία με το νέο Πρέσβη της Ελλάδας στη Νιγηρία

Η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Γκάνα και ο Μητροπολίτης Άκκρας κ. Δανιήλ, προσδοκούν στην στενή συνεργασία με τον νέο Πρέσβη της Ελλάδας στη Νιγηρία, Αθανάσιο Κοτσιώνη, για την προώθηση των ιδεωδών της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αφρικής.

Με πολυετή επιτυχημένη θητεία ως Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ο κ. Κοτσιώνης ανέλαβε τα καθήκοντά του ως νέος Πρέσβης της Ελλάδας στην Νιγηρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ένας εξαιρετικός διπλωμάτης, με πολυετή επιτυχημένη θητεία ως Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου εκεί είχα την τιμή να τον γνωρίσω, ο Εξοχ. κ. Αθανάσιος Κοτσιώνης και νυν Πρέσβυς της Ελλάδας στη Νιγηρία, επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Νιγηρίας Α.Ε. Μπόλα Αχμέντ Τινούμπου.

Στην Τελετή Επίδοσης των Διαπιστευτηρίων, τον Πρέσβυ κ. Κοτσιώνη συνόδευε η αγαπητή μας σύζυγός του Ιωάννα.

Τους εύχομαι από καρδιάς να έχουν καλή θητεία στη γειτονική μας χώρα Νιγηρία, με υγεία και την δύναμη του Θεού.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Γκάνα και εγώ προσωπικά, προσδοκούμε στην στενή μας συνεργασία, για την προώθηση των ιδεωδών της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αφρικής.

+ο Άκκρας Δανιήλ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων