01/03/2023 01/03/2023 Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’, πληροφορηθείς μετ’ οδύνης το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη χθες βράδυ στην περιοχή της Θεσσαλίας, απέστειλε Πατριαρχικό Γράμμα προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’, εκφράζοντας τις συλλυπητήριες ευχές και την συμπαράστασή Του για το δυσάρεστο αυτό γεγονός. Σημειώνεται ότι...
01 Μαρτίου, 2023 - 14:32
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2023 - 15:01

Ο Αλεξανδρείας Θεόδωρος συμπαρίσταται για την τραγωδία στα Τέμπη

Διαδώστε:
Ο Αλεξανδρείας Θεόδωρος συμπαρίσταται για την τραγωδία στα Τέμπη

Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’, πληροφορηθείς μετ’ οδύνης το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη χθες βράδυ στην περιοχή της Θεσσαλίας, απέστειλε Πατριαρχικό Γράμμα προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’, εκφράζοντας τις συλλυπητήριες ευχές και την συμπαράστασή Του για το δυσάρεστο αυτό γεγονός.

Σημειώνεται ότι σήμερα, 1η Μαρτίου 2023, κατά την τελεσθησόμενη στην Ιερά Πατριαρχική Μονή Οσίου Σάββα Ηγιασμένου Αλεξανδρείας, Εσπερινή Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων ο Μακαριώτατος θα αναπέμψη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων, ως και υπέρ της άνωθεν ενισχύσεως και παρηγορίας των οικογενών τους.

Δείτε αναλυτικά το Γράμμα του Πατριάρχη Αλεξανδρείας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων