27/05/2020 27/05/2020 H αγρυπνία της αποδόσεως του Πάσχα τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ανδρέου Κανάγκας, στο Κονγκό, χωρίς την παρουσία πιστών, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στη χώρα για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού. “Ανυπομονούμε να παρέλθουν τα περιοριστικά μέτρα και μπορέσουμε να αντικρίσουμε τα πρόσωπα των πιστών μας και να προγραμματίσουμε ιεραποστολές και...
27 Μαΐου, 2020 - 13:01
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2020 - 12:04

“Ο Αναστάς Κύριος να δυναμώνει τον αγώνα μας”

Διαδώστε:
“Ο Αναστάς Κύριος να δυναμώνει τον αγώνα μας”

H αγρυπνία της αποδόσεως του Πάσχα τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ανδρέου Κανάγκας, στο Κονγκό, χωρίς την παρουσία πιστών, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στη χώρα για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού.

“Ανυπομονούμε να παρέλθουν τα περιοριστικά μέτρα και μπορέσουμε να αντικρίσουμε τα πρόσωπα των πιστών μας και να προγραμματίσουμε ιεραποστολές και στα μακρύτερα μέρη του μεγάλου Κασάι. Οι άνθρωποι μας περιμένουν και εμείς ποθούμε να βρεθούμε κοντά τους και να τους προσφέρουμε την αγάπη μας και την ευλογία της Εκκλησίας μας. Εύχεσθε παρακαλώ. Χριστός Ανέστη. Ο Αναστάς Κύριος να αγιάζει την ζωή μας και να δυναμώνει τον αγώνα μας” γράφει η Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας στο Facebook.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων