26/05/2023 26/05/2023 Διαδικτυακή ομιλία για τον Αριστοτέλη πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη 25 Μαϊου, η Καθηγήτρια κ. Δήμητρα Σφενδόνη-Μέντζου, Πρόεδρος του Διεπιστημονικού Κέντρου Αριστοτελικών Μελετών Α.Π.Θ., στους μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” της Επισκοπής Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας. Οι μαθητές άκουσαν με ενδιαφέρον την ομιλία, έκαναν ερωτήσεις και ανανεώθηκε η συνάντηση για μια επόμενη φορά. Στην Καγιάγκα της...
26 Μαΐου, 2023 - 9:50
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2023 - 9:55

Ο Αριστοτέλης στην Τανζανία

Διαδώστε:
Ο Αριστοτέλης στην Τανζανία

Διαδικτυακή ομιλία για τον Αριστοτέλη πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη 25 Μαϊου, η Καθηγήτρια κ. Δήμητρα Σφενδόνη-Μέντζου, Πρόεδρος του Διεπιστημονικού Κέντρου Αριστοτελικών Μελετών Α.Π.Θ., στους μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” της Επισκοπής Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας.

Οι μαθητές άκουσαν με ενδιαφέρον την ομιλία, έκαναν ερωτήσεις και ανανεώθηκε η συνάντηση για μια επόμενη φορά. Στην Καγιάγκα της Τανζανίας έχει κτισθεί από τους Αστυνομικούς της Ελλάδος το Γυμνάσιο “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Ελλάδος υπό την Προεδρία του κ. Δημήτρη Κυριαζίδη, Αστυνομικού Διευθυντή Δράμας και μετέπειτα βουλευτή Δράμας.

“Τα Ορθόδοξα Σχολεία είναι το καλλίτερο μέσον για την Ιεραποστολή των λαών”,

Το Σχολείο λειτουργεί από το 2013 και φιλοξενεί 192 μαθητές, από τους οποίους οι 64 είναι υπότροφοι της Επισκοπής. Το πρόγραμμα 130 υποτροφιών, με πολύ φιλότιμο στηρίζει η Ιεραποστολική Αδελφότητα “ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ” από την Αρναία Χαλκιδικής.

“Τα σχολεία της Εκκλησίας είναι καθαρά το έργο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, αλλά και όραμα για το μέλλον του κόσμου. Οι ‘Ορθόδοξες Ιεραποστολές με πολύ επιτυ χία λειτουργούν Σχολεία σ’όλη την δικαιοδο σία του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πα σης Αφρικής υπό την ευλογία του Μακ. Πατρι άρχου κ. Θεοδώρου. Τα Ορθόδοξα Σχολεία είναι το καλλίτερο μέσον για την Ιεραποστολή των λαών”, αναφέρει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουκόμπας κ. Χρυσόστομος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων