15/09/2020 15/09/2020 “Ευχαριστούμε τον Θεό που ασχοληθήκαμε και σήμερα με τη φύτευση δέντρων, εδώ στην εκκλησία του Αγίου Λαυρεντίου στο Γκούλου και καλούμε όλους να συνεχίσουμε την προσπάθεια του φυτεύματος δένδρων, διότι τα χρειαζόμαστε για την προστασία του περιβάλλοντος και την ομορφιά στις περιοχές μας” αναφέρει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος σε επίκαιρη...
15 Σεπτεμβρίου, 2020 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2020 - 20:29

Ο δεσπότης με την τσάπα δίνει το παράδειγμα στο Γκούλου

Διαδώστε:
Ο δεσπότης με την τσάπα δίνει το παράδειγμα στο Γκούλου

“Ευχαριστούμε τον Θεό που ασχοληθήκαμε και σήμερα με τη φύτευση δέντρων, εδώ στην εκκλησία του Αγίου Λαυρεντίου στο Γκούλου και καλούμε όλους να συνεχίσουμε την προσπάθεια του φυτεύματος δένδρων, διότι τα χρειαζόμαστε για την προστασία του περιβάλλοντος και την ομορφιά στις περιοχές μας” αναφέρει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος σε επίκαιρη ανάρτησή του. Λίγο πριν, είχαν εορτάσει την Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στη μακρινή Αφρική.

Το Γκουλού είναι η δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Ουγκάντα. Είναι η πρωτεύουσα της Βόρειας περιφέρειας και του ομώνυμου δήμου. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 είχε πληθυσμό 154.300 κατοίκων. Εκεί βρίσκεται το ομώνυμο αεροδρόμιο και το ομώνυμο πανεπιστήμιο. Η πόλη έχει μια κεντρική αγορά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων