26/08/2019 26/08/2019 Στη Μητρόπολη Κλούζ του Πατριαρχείου της Ρουμανίας βρέθηκε φέτος για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουρούντι και Ρουάντας κ. Ιννοκέντιος. Ο Θεοφιλέστατος μίλησε σε ρουμανικά μέσα για την επίδραση και την αξία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των μέσων μαζική ενημέρωσης στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Αφρικής. “Το ραδιόφωνο ή οι τηλεοπτικοί...
26 Αυγούστου, 2019 - 17:25

Ο Επισκ. Μπουρούντι για την αξία των ΜΜΕ

Διαδώστε:
Ο Επισκ. Μπουρούντι για την αξία των ΜΜΕ

Στη Μητρόπολη Κλούζ του Πατριαρχείου της Ρουμανίας βρέθηκε φέτος για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουρούντι και Ρουάντας κ. Ιννοκέντιος.

Ο Θεοφιλέστατος μίλησε σε ρουμανικά μέσα για την επίδραση και την αξία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των μέσων μαζική ενημέρωσης στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Αφρικής.

“Το ραδιόφωνο ή οι τηλεοπτικοί σταθμοί της κρατικής τηλεόρασης, όποτε έχουμε μεγάλες λειτουργίες, έρχονται και καλύπτουν τα γεγονότα των Ορθοδόξων εορτών. Αλλά αυτό κυρίως γίνεται σε εορτές όπως τα Χριστούγεννα ή η Μεγάλη Εβδομάδα, μερικές φορές καλύπτουν τις ομαδικές βαπτίσεις” τόνισε ο Θεοφιλέστατος.

Οι περισσότερες Μητροπόλεις και Επισκοπές στην Αφρική προσπαθούν να επωφεληθούν από τις διάφορες δωρεάν πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, όπως το Facebook, το YouTube, το Twitter, το Instagram κ.λπ., προσπαθώντας να προβάλουν τα αντίστοιχα κέντρα στην εκπροσώπηση πτυχών από τις πνευματικές δραστηριότητες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων