22/08/2020 22/08/2020 Η Ιεραποστολική Στέγη του Αγίου Διονυσίου με μία ανάρτησή της στο Facebook εύχεται στον Επίσκοπο Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικο για τα ονομαστήριά του αναφέροντας: «Πολυχρόνιον ποιήσαι Κύριος ο Θεός, τον Θεοφιλέστατον Επίσκοπον και Πατέρα ημών, κύριον Αγαθόνικον. Κύριε φύλλατε αυτόν, εις πολλά έτη». 22 Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία...
22 Αυγούστου, 2020 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2020 - 22:22

Ο Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας άγει τα ονομαστήριά του

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας άγει τα ονομαστήριά του

Η Ιεραποστολική Στέγη του Αγίου Διονυσίου με μία ανάρτησή της στο Facebook εύχεται στον Επίσκοπο Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικο για τα ονομαστήριά του αναφέροντας:

«Πολυχρόνιον ποιήσαι Κύριος ο Θεός, τον Θεοφιλέστατον Επίσκοπον και Πατέρα ημών, κύριον Αγαθόνικον. Κύριε φύλλατε αυτόν, εις πολλά έτη».

22 Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου ενδόξου γενναίου Μάρτυρος Αγαθονίκου, άγει τα ονομαστήριά του ο απλούς επίσκοπος της Κεντρικής Τανζανίας, ο θερμός ιεραπόστολος και ακούραστος εργάτης του Ευαγγελίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας, ο πατήρ Αγαθόνικός μας.

Σύσσωμη η Ιεραποστολική Στέγη και τα παιδιά σας, Θεοφιλέστατε, ευχόμαστε ο Δωροδότης Κύριός μας να σας ενισχύει πνευματικά και να σας ενδυναμώνει σωματικά έτσι ώστε να λαμβάνουμε, όσο Αυτός επιτρέψει, την αρχιερατική σας ευλογία και τις πατρικές σας νουθεσίες. Ακόμη, ευχόμαστε ο Θεός να ευλογεί το έργο σας και όλοι εμείς να στεκόμαστε ποικιλοτρόπως αρωγοί σε αυτό.

Με τις μεσιτείες της Υπεραγίας Θεοτόκου της Οδηγήτριας, τις πρεσβείες του Αγίου Νικολάου επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού και Θερμού Προστάτου, του Οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Διονυσίου του εν Ολύμπω, προστάτου της Στέγης και εφόρου της επαρχίας ημών, του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Αγαθονίκου και των συν αυτώ και πάντων των Αγίων ας αναφωνήσουμε: “Εις πολλά έτη, Δέσποτα!”

Δείτε την ανάρτηση: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων