19/08/2022 19/08/2022 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουκόμπας καί Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος, με την σεπτή ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου, παρευρέθη την Κυριακή, 14η Αυγούστου 2022, στην αγαπητή του ενορία στο Κ. Σταυρό στον Ιερό Ναό Οσίου Αυξεντίου. Στον προαύλιο χώρο τον υποδέχθηκαν πλήθος λαού και ο ευγενικός προσφιλής προϊστάμενος του Ιερού Ναού,...
19 Αυγούστου, 2022 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2022 - 12:48

Ο Επίσκοπος Μπουκόμπας στον Ιερό Ναό Οσίου Αυξεντίου Κ. Σταυρού

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μπουκόμπας στον Ιερό Ναό Οσίου Αυξεντίου Κ. Σταυρού

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουκόμπας καί Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος, με την σεπτή ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου, παρευρέθη την Κυριακή, 14η Αυγούστου 2022, στην αγαπητή του ενορία στο Κ. Σταυρό στον Ιερό Ναό Οσίου Αυξεντίου.

Στον προαύλιο χώρο τον υποδέχθηκαν πλήθος λαού και ο ευγενικός προσφιλής προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Αιδ. Οικον. Παναγιώτης Καλαντζής.

Εν συνεχεία, ο Θεοφ. Επίσκοπος προεξήρχε του Όρθρου και της Θ. Λειτουργίας, ενώ στην ομιλία του, που ακολούθησε, αναφέρθηκε στο Ευαγγελικό Ανάγνωσμα και στο Ιεραποστολικό έργο που γίνεται στην Αφρική.

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας, ο Θεοφ. Επίσκοπος κ. Χρυσόστομος συναντήθηκε με πολλά πνευματικά του παιδιά.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων