21/09/2023 21/09/2023 Στο πλαίσιο της επισκέψεως του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μπουκόμπας και Δυτ. Τανζανίας κ. Χρυσόστομου στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, με σκοπό την ενημέρωση των πιστών σχετικά με το έργο της Ορθοδόξου Ιεραποστολής στην χώρα της Τανζανίας, θα πραγματοποιηθεί μια κεντρική εκδήλωση στην Αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00΄ μ.μ....
21 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:28
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2023 - 14:33

Ο Επίσκοπος Μπουκόμπας θα μιλήσει στα Ιωάννινα με θέμα την εξωτερική ιεραποστολή

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μπουκόμπας θα μιλήσει στα Ιωάννινα με θέμα την εξωτερική ιεραποστολή

Στο πλαίσιο της επισκέψεως του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μπουκόμπας και Δυτ. Τανζανίας κ. Χρυσόστομου στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, με σκοπό την ενημέρωση των πιστών σχετικά με το έργο της Ορθοδόξου Ιεραποστολής στην χώρα της Τανζανίας, θα πραγματοποιηθεί μια κεντρική εκδήλωση στην Αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00΄ μ.μ.

Στην εκδήλωση αυτή θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΙΣΕΝΙ» από την Σοφία Κανιούρα ενώ θα ομιλήσει και η κ. Ελένη Μαντρατζή, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, με θέμα: «ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΚΟΜΠΑΣ».

Ακολούθως, θα ομιλήσει ο Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος με θέμα: «ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ, Η ΕΠΟΠΟΙΪΑ ΤΟΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ».

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την προβολή βίντεο από την ιεραποστολή στην Μπουκόμπα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων