28/03/2021 28/03/2021 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος ταξιδεύει με βοϊδάμαξες σε δύσβατα χωριά της νησιωτικής χώρας. Ο Θεοφιλέστατος ταξίδεψε σε ένα χωριό που τον κάλεσαν, ώστε να του παραχωρήσουν ένα οικόπεδο για να χτιστεί ένας Ιερός Ναός. Εκεί, στα μέρη της Μαδαγασκάρης όπου βρέθηκε, συνάντησε παιδιά που δεν έχουν αντικρίσει λευκό άνθρωπο ποτέ! Όπως...
28 Μαρτίου, 2021 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2021 - 22:02

Ο Επίσκοπος Τολιάρας σε δύσβατα χωριά

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Τολιάρας σε δύσβατα χωριά

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος ταξιδεύει με βοϊδάμαξες σε δύσβατα χωριά της νησιωτικής χώρας. Ο Θεοφιλέστατος ταξίδεψε σε ένα χωριό που τον κάλεσαν, ώστε να του παραχωρήσουν ένα οικόπεδο για να χτιστεί ένας Ιερός Ναός. Εκεί, στα μέρη της Μαδαγασκάρης όπου βρέθηκε, συνάντησε παιδιά που δεν έχουν αντικρίσει λευκό άνθρωπο ποτέ! Όπως αναφέρει ο Θεοφιλέστατος, «ερχόντουσαν παιδιά ηλικίας 15 χρονών περίπου και μου έλεγαν: Καλώς ήρθατε, χαιρόμαστε γιατί είσαστε ένας λευκός πατέρας!».

Ο Επίσκοπος κ. Πρόδρομος μοίρασε στα παιδιά καραμέλες και γλειφιτζούρια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων