23/03/2021 23/03/2021 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος ταξιδεύει με βοϊδάμαξες σε δύσβατα χωριά της νησιωτικής χώρας. Ο Θεοφιλέστατος ταξίδεψε σε ένα χωριό που τον κάλεσαν ώστε να του παραχωρήσουν ένα οικόπεδο για να χτιστεί ένας Ιερός Ναός. Στα μέρη της Μαδαγασκάρης που βρέθηκε ο Θεοφιλέστατος συνάντησε παιδιά που δεν έχουν αντικρίσει λευκό άνθρωπο....
23 Μαρτίου, 2021 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2021 - 17:20

Ο Επίσκοπος Τολιάρας ταξιδεύει σε δύσβατα χωριά

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Τολιάρας ταξιδεύει σε δύσβατα χωριά

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος ταξιδεύει με βοϊδάμαξες σε δύσβατα χωριά της νησιωτικής χώρας. Ο Θεοφιλέστατος ταξίδεψε σε ένα χωριό που τον κάλεσαν ώστε να του παραχωρήσουν ένα οικόπεδο για να χτιστεί ένας Ιερός Ναός.

Στα μέρη της Μαδαγασκάρης που βρέθηκε ο Θεοφιλέστατος συνάντησε παιδιά που δεν έχουν αντικρίσει λευκό άνθρωπο. Όπως αναφέρει ο Θεοφιλέστατος “Ερχόντουσαν τα παιδιά ηλικίας 15 χρονών περίπου και μου έλεγαν καλώς ήρθατε, χαιρόμαστε γιατί είσαστε ένας λευκός πατέρας”.

Ο Επίσκοπος κ. Πρόδρομος μοίρασε στα παιδιά καραμέλες και γλειφιτζούρια.

Παρακoλουθήστε το σχετικό βίντεο: 

 

Δείτε φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων