14/01/2021 14/01/2021 Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος γράφει:  Και τι, τέλος πάντων, είναι πιστή Θεό; Η πίστη μοιάζει, θαρρώ, με την εμπιστοσύνη των παιδιών στα χέρια των γονιών τους. Μπορεί γύρω το σύμπαν να φλέγεται, μπορεί ο θάνατος να μαστιγώνει την οικουμένη, ένα μωρό όμως πάντα...
14 Ιανουαρίου, 2021 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2021 - 11:40

“Ο Ιορδάνης του Ιορδάνου”

Διαδώστε:
“Ο Ιορδάνης του Ιορδάνου”

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος γράφει: 

Και τι, τέλος πάντων, είναι πιστή Θεό; Η πίστη μοιάζει, θαρρώ, με την εμπιστοσύνη των παιδιών στα χέρια των γονιών τους. Μπορεί γύρω το σύμπαν να φλέγεται, μπορεί ο θάνατος να μαστιγώνει την οικουμένη, ένα μωρό όμως πάντα θα κοιμάται ήρεμο σε κάποια αγκαλιά. Έτσι κι εμείς, προσπαθούμε να κλείσουμε τα μάτια για τον κόσμο, και να παραδοθούμε στην ασφαλή αγκάλη του Πατρός μας.

Σαν τον μικρό Ιορδάνη, ανήμερα των Θεοφανίων, δίχως κλάμα, δίχως ταραχή, τρεις φορές βυθισμένος στα ρείθρα, τρεις φορές νεκρός για τον κόσμο και συνάμα συναναστημένος τω Θεω, δεν άνοιξε ποτέ τα βλέφαρα του, ίσως γιατί το Φως του αντίκριζε στον ύπνο του να μην έμοιαζε με κανένα ψέμα του κόσμου τούτου.

Την ανάρτησή του συνόδευσε με τη φωτογραφία:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων