14/02/2021 14/02/2021 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου της Ελληνικής Κοινότητας του Κιτούε στη Ζάμπια τέλεσε την Θεία Λειτουργία σήμερα το πρωί (14.2.2021) ο Σεβασμιώτατος Μητρόπολιτης Ζάμπιας κ Ιωάννης. Μετά τη Θεία Λειτουργία, ευλόγησε τους άρτους που προσέφεραν οι πιστοί για την εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους και τέλεσε το Ιερό μυστήριο του Ευχελαίου υπέρ Υγείας και...
14 Φεβρουαρίου, 2021 - 18:11
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2021 - 18:16

Ο Μητρ. Ιωάννης στην Ελληνική Κοινότητα του Κιτούε της Ζάμπιας

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Ιωάννης στην Ελληνική Κοινότητα του Κιτούε της Ζάμπιας

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου της Ελληνικής Κοινότητας του Κιτούε στη Ζάμπια τέλεσε την Θεία Λειτουργία σήμερα το πρωί (14.2.2021) ο Σεβασμιώτατος Μητρόπολιτης Ζάμπιας κ Ιωάννης. Μετά τη Θεία Λειτουργία, ευλόγησε τους άρτους που προσέφεραν οι πιστοί για την εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους και τέλεσε το Ιερό μυστήριο του Ευχελαίου υπέρ Υγείας και Βοήθειας των εν ασθενεία ευρισκομένων αδελφών μας.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο, αναφερόμενος στην ευαγγελική περικοπή της Χαναναίας. Επίσης, μίλησε για τον ρόλο και τη διαχρονική αξία της ελληνικής γλώσσας ως καλό αγωγό διάδοσης του ευαγγελικού μηνύματος στην οικουμένη. Στη συνέχεια, ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα με την κα Μαίρη Σαμαρά, πρόεδρο της ελληνικής Κοινότητας Κιτούε κι ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους δημιουργική χρονιά!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων