25/02/2019 25/02/2019 Tην Κυριακή, 24η Φεβρουαρίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμων ετέλεσε την πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ως ο επιχώριος Ιεράρχη στον προ εβδομάδος εγκαινιασθέντα από την ΑΘΜ τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρο Β’ νέο Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Δημητρίου Pointe-Noire όπου κήρυξε και τον θείο λόγο. Προ του...
25 Φεβρουαρίου, 2019 - 8:43
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2019 - 8:44

Ο Μητρ. Μπραζαβίλ στο νέο Ναό του Pointe Noire

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Μπραζαβίλ στο νέο Ναό του Pointe Noire

Tην Κυριακή, 24η Φεβρουαρίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμων ετέλεσε την πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ως ο επιχώριος Ιεράρχη στον προ εβδομάδος εγκαινιασθέντα από την ΑΘΜ τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρο Β’ νέο Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Δημητρίου Pointe-Noire όπου κήρυξε και τον θείο λόγο.

Προ του πέρατος της Ευχαριστιακής Συνάξεως Σεβασμιώτατος εξέφρασε ευγνώμονες ευχαριστίες προς όλα τα στελέχη και το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της τοπικής Εκκλησίας για την άψογη συν εργασία και την άρτια διοργάνωση τόσον των ιερών εγκαινίων του περικαλλούς Καθεδρικού Ναού, όσον και της απολύτως επιτυχούς επισήμου επισκέψεως του Σεπτού Προκαθημένου του Αποστολικ&omicro n;ύ και Πατριαρχικού Θρόνου του Αγίου Μάρκου στην Ιερά Μητρόπολη Μπραζαβίλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων