11/05/2019 11/05/2019 Οι χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης γιόρτασαν στις 9 Μαΐου, την Ημέρα της Ευρώπης τιμώντας την 69 η επέτειο από τη Διακήρυξη του Ρομπέρ Σουμάν που υπογράφηκε στις 9 Μαΐου του 1950 . Με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης,στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Λουσάκα ήταν προσκεκλημένοι να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα ο Σεβ. Μητροπολίτης...
11 Μαΐου, 2019 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2019 - 13:51

Ο Μητρ. Ζάμπιας στους εορτασμούς για την Ημέρα της Ευρώπης

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Ζάμπιας στους εορτασμούς για την Ημέρα της Ευρώπης

Οι χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης γιόρτασαν στις 9 Μαΐου, την Ημέρα της Ευρώπης τιμώντας την 69 η επέτειο από τη Διακήρυξη του Ρομπέρ Σουμάν που υπογράφηκε στις 9 Μαΐου του 1950 . Με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης,στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Λουσάκα ήταν προσκεκλημένοι να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης και ο πρόξενος της Ελλάδος στη Ζάμπια κ. Μιχαήλ Κρούπνικ . Κάθε χρόνο χιλιάδες άτομα συμμετέχουν σε επισκέψεις, δημόσιες συζητήσεις, συναυλίες και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις, που σκοπό έχουν να ενημερώσουν το κοινό γύρω από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων