08/10/2023 08/10/2023 Ο Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ, πραγματοποίησε στις 6 Οκτωβρίου διαδοχικές συναντήσεις με μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης. Αρχικά ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε με τον κ. Γιώργο Κώτσηρα, Υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού και στην συνέχεια με την κ. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, Υφυπουργό Εξωτερικών, με αρμοδιότητα την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια της Ελλάδας. Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε προς...
08 Οκτωβρίου, 2023 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2023 - 12:09

Ο Μητροπολίτης Αξώμης είχε διαδοχικές συναντήσεις με μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αξώμης είχε διαδοχικές συναντήσεις με μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης

Ο Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ, πραγματοποίησε στις 6 Οκτωβρίου διαδοχικές συναντήσεις με μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Αρχικά ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε με τον κ. Γιώργο Κώτσηρα, Υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού και στην συνέχεια με την κ. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, Υφυπουργό Εξωτερικών, με αρμοδιότητα την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια της Ελλάδας.

Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε προς τους κ.κ. Υφυπουργούς τις ευχές του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικά θερμό κλίμα. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την δράση της Ελληνορθόδοξης Ιεράς Μητροπόλεως Αξώμης στην Αιθιοπία, στο Τζιμπουτί και στην Ερυθραία, παρουσιάστηκε το έργο της Μητροπόλεως και οι μελλοντικοί σχεδιασμοί για την ενίσχυση της παρουσίας του παλαιφάτου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στο Κέρας της Αφρικής και έγινε ενημέρωση για τρέχοντα θέματα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων