05/09/2023 05/09/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Αξώμης και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δανιήλ, εκφράζουν βαθύτατες ευχαριστίες προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, την περί Αυτόν Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και τον Γραμματέα της Υποεπιτροπής Υποτροφιών Πρωτοπρ. Εμμανουήλ Παπαμικρούλη, για την απόδοση υποτροφίας προς τον Αιδεσιμότατο Ιερέα του Πατριαρχείου της Ερυθραίας στην...
05 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:17
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2023 - 15:54

Ο Μητροπολίτης Αξώμης ευχαριστεί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών για την απόδοση υποτροφίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αξώμης ευχαριστεί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών για την απόδοση υποτροφίας

Η Ιερά Μητρόπολη Αξώμης και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δανιήλ, εκφράζουν βαθύτατες ευχαριστίες προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, την περί Αυτόν Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και τον Γραμματέα της Υποεπιτροπής Υποτροφιών Πρωτοπρ. Εμμανουήλ Παπαμικρούλη, για την απόδοση υποτροφίας προς τον Αιδεσιμότατο Ιερέα του Πατριαρχείου της Ερυθραίας στην Ελλάδα π. Ιωσήφ Μερχαζιόν, για την υποστήριξη των Θεολογικών του Σπουδών.

Σήμερα, στην Αίθουσα του Μεγάλου Συνοδικού στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η τελετή παραδόσεως της υποτροφίας στον π. Ιωσήφ Μερχαζιόν, σε 41 Έλληνες φοιτητές, για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, και σε 42 φοιτητές αδελφών Εκκλησιών για προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην Ελλάδα.

Διαβάστε αναλυτικά: ΔΙΣ: Αναμονή για το θέμα των ταυτοτήτων – Με την επίδοση υποτροφιών σε Έλληνες και αλλοδαπούς φοιτητές ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα

Το συνολικό ποσό των υποτροφιών, το οποίο θα διαθέσει η Εκκλησία της Ελλάδος κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2023-2024 ανέρχεται συνολικά σε 460.000 ευρώ, αφού εγκρίθηκαν για φέτος 150 υποτροφίες, 105 σε Έλληνες και 45 σε αλλοδαπούς σπουδαστές.

Ο Μακαριώτατος, αφού συνεχάρη τους υποτρόφους ευχόμενος καλή σταδιοδρομία και επιτυχία στις σπουδές τους, επέδωσε σε αυτούς τα σχετικά έγγραφα που αφορούν στις υποτροφίες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων