28/06/2023 28/06/2023 Προσκυνηματική επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ (Zeway Hamere Berhane St. Gebriel Monastry) στα παράλια της λίμνης Ziway (Batu), 162 χιλιόμετρα από την Αιθιοπική πρωτεύουσα, στην νοτιο-κεντρική Αιθιοπία, πραγματοποίησε ο Σεβασμασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ, συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη π. Μάρκο και τον Ιεροδ. π. Αιδέσιο. Στο Μοναστήρι ασκείται ανδρική αδελφότητα υπό τον τοπικό Επίσκοπο...
28 Ιουνίου, 2023 - 16:13
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2023 - 16:03

Ο Μητροπολίτης Αξώμης σε προσκυνηματική επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στα παράλια της λίμνης Ziway

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αξώμης σε προσκυνηματική επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στα παράλια της λίμνης Ziway

Προσκυνηματική επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ (Zeway Hamere Berhane St. Gebriel Monastry) στα παράλια της λίμνης Ziway (Batu), 162 χιλιόμετρα από την Αιθιοπική πρωτεύουσα, στην νοτιο-κεντρική Αιθιοπία, πραγματοποίησε ο Σεβασμασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ, συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη π. Μάρκο και τον Ιεροδ. π. Αιδέσιο.

Στο Μοναστήρι ασκείται ανδρική αδελφότητα υπό τον τοπικό Επίσκοπο Abuna Gregorios και φιλοξενεί Ιερατική Θεολογική Σχολή με 400 περίπου σπουδαστές.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να προσευχηθεί έμπροσθεν της θαυματουργής Εικόνας του Αρχιστρατήγου Γαβριήλ και να μιλήσει προς τους ιεροσπουδαστές για την Ορθόδοξη πίστη.

Επίσης, προσέφερε υλική βοήθεια προς την Σχολή και διένειμε ευλογίες προς όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων