14/02/2024 14/02/2024 Η πρεσβεία του Ιράν στην Αντίς Αμπέμπα εόρτασε την 45η επέτειο της Επανάστασης την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, με εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες όπως ανώτεροι κυβερνητικοί αξιωματούχοι του Αιθιοπικού Κράτους, μέλη του διπλωματικού σώματος, θρησκευτικοί ηγέτες, Ιρανοί πολίτες, εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης και πρόσωπα από την επιχειρηματική κοινότητα. Κατά τη διάρκεια της...
14 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:38
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2024 - 13:32

Ο Μητροπολίτης Αξώμης στην Πρεσβεία του Ιράν

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αξώμης στην Πρεσβεία του Ιράν

Η πρεσβεία του Ιράν στην Αντίς Αμπέμπα εόρτασε την 45η επέτειο της Επανάστασης την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, με εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες όπως ανώτεροι κυβερνητικοί αξιωματούχοι του Αιθιοπικού Κράτους, μέλη του διπλωματικού σώματος, θρησκευτικοί ηγέτες, Ιρανοί πολίτες, εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης και πρόσωπα από την επιχειρηματική κοινότητα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του κ. Γιώργιο Κωνσταντίνου, συμμετείχε σε εποικοδομητικές συζητήσεις και σφυρηλάτησε συμφωνίες για μελλοντική συνεργασία σε θέματα θρησκευτικής ειρήνης με τον Σοφολ. Σεΐχη Αμπντούλκαριμ Σεΐχη Μπεντρεντίν, Πρόεδρο (Αρχιμουφτή) του Αιθιοπικού Ανώτατου Συμβουλίου Ισλαμικών Υποθέσεων, τους Αντιπροέδρους του και τον Σεΐχη Αμπντουλαζίζ Αμπντουλβαλέ.

Στη συνέχεια, συναντηθήκε με τον Αποστολικό Νούντσιο της Αιθιοπίας Αρχιεπίσκοπο Antoine Camilleri και πρέσβεις πολλών αραβικών χωρών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων