28/06/2022 29/06/2022 Η τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών των σχολείων της Ελληνικής Κοινότητος Αδδίς Αμπέμπα, Ελληνικών και Αγγλικών Τμήματων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αξώμης κ. Δανιήλ. Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου προς την Διεύθυνση, το Εκπαιδευτικό και Διοικητικό προσωπικό, τη μαθητιώσα κοινότητα, καθώς και...
28 Ιουνίου, 2022 - 20:33
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2022 - 1:36

Ο Μητροπολίτης Αξώμης στην τελετή αποφοίτησης των Ελληνικών σχολείων της Αδδίς Αμπέμπα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αξώμης στην τελετή αποφοίτησης των Ελληνικών σχολείων της Αδδίς Αμπέμπα

Η τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών των σχολείων της Ελληνικής Κοινότητος Αδδίς Αμπέμπα, Ελληνικών και Αγγλικών Τμήματων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αξώμης κ. Δανιήλ.

Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου προς την Διεύθυνση, το Εκπαιδευτικό και Διοικητικό προσωπικό, τη μαθητιώσα κοινότητα, καθώς και τα συγχαρητήριά του για το σπουδαίο έργο και την προσφορά του Ελληνικού Κοινοτικού Σχολείου.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ ανακοίνωσε την οικονομική ενίσχυση εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως προς τους τέσσερις Ελληνικής καταγωγής αποφοίτους της Γ τάξεως του Μίχειου Λυκείου, για τα πρώτα έξοδα σπουδών τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων