21/11/2019 21/11/2019 Το σκήνωμα του μακαριστού Γέροντα Γρηγορίου προσκύνησε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος. ΟΣεβασμιώτατος στη συνέχεια τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού. “Πριν από λίγο είχαμε την μεγάλη ευλογία να προσκυνήσουμε το λείψανο του γέροντος Γρηγορίου και να του τελέσουμε τρισάγιο και να τον παρακαλέσουμε να πρεσβεύει για την ιεραποστολή μας, τους...
21 Νοεμβρίου, 2019 - 14:46
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2019 - 14:59

Ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως τέλεσε τρισάγιο στον Γέροντα Γρηγόριο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως τέλεσε τρισάγιο στον Γέροντα Γρηγόριο

Το σκήνωμα του μακαριστού Γέροντα Γρηγορίου προσκύνησε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος. ΟΣεβασμιώτατος στη συνέχεια τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού.

“Πριν από λίγο είχαμε την μεγάλη ευλογία να προσκυνήσουμε το λείψανο του γέροντος Γρηγορίου και να του τελέσουμε τρισάγιο και να τον παρακαλέσουμε να πρεσβεύει για την ιεραποστολή μας, τους νεοφώτιστους, τους δωρητές και τους συνεργάτες μας από τα μετόπισθεν!!! Επίσης συναντήσαμε και την γερόντισσα Ευφημία, μία άγια ψυχή πνευματική κόρη του Αγίου Παΐσίου και καθηγουμένη της μονής Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην Μεταμόρφωση της Χαλκιδικής” ανέφερε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων