20/05/2024 21/05/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος μετέβη στην πόλη Κέγκε της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και επιθεώρησε τις εργασίες στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό του νεοφανούς Αγίου Γερασίμου του Υμνογράφου. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόοδο των εργασιών μιλώντας με τους πιστούς και τους εργάτες. Επίσης μίλησε για το γεγονός της Αναστάσεως...
20 Μαΐου, 2024 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2024 - 13:41

Ο Μητροπολίτης Κινσάσας στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου του Υμνογράφου στο Κέγκε

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κινσάσας στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου του Υμνογράφου στο Κέγκε

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος μετέβη στην πόλη Κέγκε της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και επιθεώρησε τις εργασίες στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό του νεοφανούς Αγίου Γερασίμου του Υμνογράφου.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόοδο των εργασιών μιλώντας με τους πιστούς και τους εργάτες. Επίσης μίλησε για το γεγονός της Αναστάσεως του Κυρίου, ενώ όλοι έψαλλαν το Χριστός Ανέστη και το απολυτίκιο του Αγίου Γερασίμου. Ευχήθηκε δε μετά το τέλος των εργασιών του Ναού για την απόκτηση μόνιμου ιερέα για τις συνεχόμενες λατρευτικές τους ανάγκες.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος με τη συνοδεία ιεραποστολικής ομάδας, έφτασε στην πόλη Κικουίτ όπου βρίσκεται η Ενορία των Αγίων Αθανασίου Αλεξανδρείας και Ελευθερίου. Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Θεοδόσιο και τη συνοδεία του υποδέχθηκαν ιερείς και πιστοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων