31/10/2019 31/10/2019 Φιλική επίσκεψη πραγματοποίησε κατά την 31ην Οκτωβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ανταναναρίβο και Βορείου Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιος, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεώς, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου. Μέσα σε θερμό κλίμα, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου και...
31 Οκτωβρίου, 2019 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2019 - 17:39

Ο Μητροπολίτης Ανταναναρίβο και Βορείου Μαδαγασκάρης Ιγνάτιος στον τόπο καταγώγής του

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ανταναναρίβο και Βορείου Μαδαγασκάρης Ιγνάτιος στον τόπο καταγώγής του

Φιλική επίσκεψη πραγματοποίησε κατά την 31ην Οκτωβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ανταναναρίβο και Βορείου Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιος, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεώς, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Μέσα σε θερμό κλίμα, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου και ο Σεβ. Μητροπολίτης Ανταναναρίβο και Βορείου Μαδαγασκάρης συζήτησαν θέματα που άπτονται της σύγχρονης εκκλησιαστικής επικαιρότητας καθώς και της Τοπικής Εκκλησίας, αφού, ως γνωστόν, ο άγιος Ανταναναρίβο και Βορείου Μαδαγασκάρης είναι Κορινθιακής καταγωγής.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ανταναναρίβο και Βορείου Μαδαγασκάρης για την ευγενική επίσκεψη του, αντάλλαξε μαζί του συμβολικά δώρα και του ευχήθηκε ο Θεός να τον ενδυναμώνει στα ιεραποστολικά του καθήκοντα!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων