26/09/2021 26/09/2021 Στον Άγιο Ανδρέα Karinde στο Ναϊρόμπι, βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναϊρόμπι κ. Μακάριος, όπου και χοροστάτησε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Ο Μητροπολίτης Ναϊρόμπι Γέρων Μακάριος με αφορμή τη συμπλήρωση των 2ο χρόνων διακονίας του π. Πέτρου Γουάουρου στη συγκεκριμένη ενορία ανέφερε, ότι ο Κύριος αξίωσε τον ιερέα να διακονεί τη συγκεκριμένη ενορία επι σειρά πολλών...
26 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:54
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2021 - 20:55

Ο Μητροπολίτης Ναϊρόμπι Μακάριος στον Άγιο Ανδρέα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ναϊρόμπι Μακάριος στον Άγιο Ανδρέα

Στον Άγιο Ανδρέα Karinde στο Ναϊρόμπι, βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναϊρόμπι κ. Μακάριος, όπου και χοροστάτησε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Ο Μητροπολίτης Ναϊρόμπι Γέρων Μακάριος με αφορμή τη συμπλήρωση των 2ο χρόνων διακονίας του π. Πέτρου Γουάουρου στη συγκεκριμένη ενορία ανέφερε, ότι ο Κύριος αξίωσε τον ιερέα να διακονεί τη συγκεκριμένη ενορία επι σειρά πολλών ετών. Για αυτό τον λόγο να ευχαριστεί τον Θεό και να είναι ευλογημένος να υπηρετεί τους ανθρώπους που του χάρισε ο Θεός, ως ποίμνιό του.

Στη συνέχεια συνεχάρη τον π. Πέτρο και του ευχήθηκε καλή διακονία.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων