04/05/2022 04/05/2022 Στις φάρμες των Ελλήνων της περιοχής Mkushi στην Κεντρική Ζάμπια και εν μέσω ηλιοτροπίων τελέστηκε η Αναστάσιμη Πρωτομαγιάτικη Λειτουργία της Κυριακής του Θωμά (Αντιπασχα) από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζαμπιας κ. Ιωάννη. Στην ομιλία του ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας αναφέρθηκε στο Ευαγγελικό μήνυμα της Κυριακής του Θωμά. Επίσης, αναφέρθηκε στους Αγώνες του Εργατικού Κινήματος για ισότητα...
04 Μαΐου, 2022 - 16:56

Ο Μητροπολίτης Ζάμπιας επισκέφθηκε φάρμες Ελλήνων στην Κεντρική Ζάμπια

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ζάμπιας επισκέφθηκε φάρμες Ελλήνων στην Κεντρική Ζάμπια

Στις φάρμες των Ελλήνων της περιοχής Mkushi στην Κεντρική Ζάμπια και εν μέσω ηλιοτροπίων τελέστηκε η Αναστάσιμη Πρωτομαγιάτικη Λειτουργία της Κυριακής του Θωμά (Αντιπασχα) από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζαμπιας κ. Ιωάννη.

Στην ομιλία του ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας αναφέρθηκε στο Ευαγγελικό μήνυμα της Κυριακής του Θωμά.

Επίσης, αναφέρθηκε στους Αγώνες του Εργατικού Κινήματος για ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη και την προσφορά τους στις ζωτικές λειτουργίες του κράτους και της κοινωνίας, στην ενέργεια, στην υγεία, στην παιδεία και σε άλλους τομείς.

Κλείνοντας, συνέδεσε την Πρωτομαγιατικη Εορτή των Λουλουδιών και την ομορφιά της φύσης με τη Γυναίκα, παραπέμποντας στα λόγια του Μεγάλου Βασιλείου, σύμφωνα με τον οποίο “η Γυναίκα είναι το Άνθος της Εκκλησίας και η πνοή της Ιστορίας”.

Ευχαρίστησε θερμά την οικογένεια Μιχαλάκη για τη φιλοξενία και τον Θεόδωρο Καρνεζο για τη μεταφορά.

Ακολούθησε πρόγευμα εντός της φάρμας Μιχαλάκη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων