25/01/2024 25/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης παρέστη στη δεξίωση που παρετέθη προς τιμήν του νέου Ύπατου Αρμοστή της Κύπρου στη χώρα κ. Αντώνη Μανδρίτη στο ξενοδοχείο Intercontinental, με την ευκαιρία της επίδοσης των διαπιστευτηρίων του στον Πρόεδρο της Ζάμπιας κ. Hakainde Hichilema και στο πλαίοιο της γνωριμίας του με την Ελληνοκυπριακή κοινότητα στη Λουσάκα. Η...
25 Ιανουαρίου, 2024 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2024 - 16:46

Ο Μητροπολίτης Ζάμπιας σε δεξίωση της Ελληνοκυπριακής κοινότητας στη Λουσάκα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ζάμπιας σε δεξίωση της Ελληνοκυπριακής κοινότητας στη Λουσάκα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης παρέστη στη δεξίωση που παρετέθη προς τιμήν του νέου Ύπατου Αρμοστή της Κύπρου στη χώρα κ. Αντώνη Μανδρίτη στο ξενοδοχείο Intercontinental, με την ευκαιρία της επίδοσης των διαπιστευτηρίων του στον Πρόεδρο της Ζάμπιας κ. Hakainde Hichilema και στο πλαίοιο της γνωριμίας του με την Ελληνοκυπριακή κοινότητα στη Λουσάκα.

Η δεξίωση φιλοξενήθηκε από τον Πρόξενο της Κύπρου στη Ζάμπια κ. Χρήστο Σπάιρον.

Επίσης παραβρέθηκαν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Ζάμπια κ. Μιχαήλ Κρούπνικ, καθώς και Κύπριοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Ζάμπια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων