20/01/2021 20/01/2021 Στην Αλεξάνδρεια μεταβαίνει σήμερα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο. O στρατηγός θα ενημερωθεί σχετικώς με το έργο, την προσφορά και τις ιεραποστολές του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αίγυπτο και σε ολόκληρη την Αφρική, αλλά και την παρουσία του Ελληνισμού και της...
20 Ιανουαρίου, 2021 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2021 - 9:10

Ο Πατρ. Αλεξανδρείας υποδέχεται τον Α/ΓΕΕΘΑ

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Αλεξανδρείας υποδέχεται τον Α/ΓΕΕΘΑ

Στην Αλεξάνδρεια μεταβαίνει σήμερα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο.

O στρατηγός θα ενημερωθεί σχετικώς με το έργο, την προσφορά και τις ιεραποστολές του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αίγυπτο και σε ολόκληρη την Αφρική, αλλά και την παρουσία του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας στην Αίγυπτο.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο και ήδη συναντήθηκε με τον υπουργό Άμυνας της Αιγύπτου στρατηγό Μοχάμεντ Ζάκι ( General Mohamed Zaki) και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων (Α/ΓΕΕΔ) αντιστράτηγο Mohamed Farid Hegazy.

“Επίσημη επίσκεψή μου από σήμερα στην Αίγυπτο! Εξαιρετικά σημαντικές συναντήσεις με τον Α/ΓΕΕΔ και τον ΥΠΑΜ στο Κάιρο! Οι στενοί δεσμοί μεταξύ των Ενόπλων μας Δυνάμεων ενισχύονται συνεχώς” έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων