20/09/2020 20/09/2020 Τις πατρικές ευχές του Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄, για τη νέα σχολική χρονιά 2020-2021, πήραν σήμερα οι εκπαιδευτικοί των ελληνικών σχολείων του Τοσίτσαιου και του Αβερώφειου, με την επίσκεψή τους στην Πατριαρχική Ιερά Μονή του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου, παρουσία της Αναπληρώτριας Συντονίστριας Εκπαίδευσης κας Σωτηρίας Μπέτα. Όλοι οι διδάσκοντες στα...
20 Σεπτεμβρίου, 2020 - 17:27
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2020 - 17:13

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς

Τις πατρικές ευχές του Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄, για τη νέα σχολική χρονιά 2020-2021, πήραν σήμερα οι εκπαιδευτικοί των ελληνικών σχολείων του Τοσίτσαιου και του Αβερώφειου, με την επίσκεψή τους στην Πατριαρχική Ιερά Μονή του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου, παρουσία της Αναπληρώτριας Συντονίστριας Εκπαίδευσης κας Σωτηρίας Μπέτα.

Όλοι οι διδάσκοντες στα ελληνικά σχολεία της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας, με την Διευθύντρια του Τοσίτσαιου κα. Κασανδρή Τσίτσου και την Διευθύντρια του Αβερώφειου κα. Δέσποινα Κοβατζή είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία στο ιστορικό Μοναστήρι και αμέσως μετά να ακούσουν τις πατριαρχικές ευχές για μία καλή, ευλογημένη και εποικοδομητική σχολική χρονιά.

Παράλληλα, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας ευχήθηκε στην κα. Μπέτα και όλους τους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη στο έργο τους, τονίζοντας ότι το ιεραποστολικό Πατριαρχείο βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των σχολείων της πρεσβυγενούς Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας και ιδιαίτερα των αιγυπτιωτών μαθητών που αποτελούν και το μέλλον της παροικίας.

Ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων στα ελληνικά σχολεία της Αλεξάνδρειας θα τελεστεί τη Δευτέρα το πρωί, 21 Σεπτεμβρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων