22/05/2020 22/05/2020 Ο εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κάιρο ήταν φέτος διαφορετικός. Χωρίς πιστούς και κεκλεισμένων των θυρών στις 21 Μαϊου, στον ομώνυμο Κοινοτικό Ναό, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία. Ο Μακαριώτατος, προσευχήθηκε και για την εξάλειψη της πανδημίας του κορονοϊού.  Επικοινωνία με τον Κυριάκο...
22 Μαΐου, 2020 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2020 - 9:03

Ο Πατρ. Αλεξανδρείας προσεύχεται για την παύση της πανδημίας

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Αλεξανδρείας προσεύχεται για την παύση της πανδημίας

Ο εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κάιρο ήταν φέτος διαφορετικός.

Χωρίς πιστούς και κεκλεισμένων των θυρών στις 21 Μαϊου, στον ομώνυμο Κοινοτικό Ναό, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία. Ο Μακαριώτατος, προσευχήθηκε και για την εξάλειψη της πανδημίας του κορονοϊού.

Επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη 

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ανήμερα της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρος Β’, με τον Υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού και Εκκλησιαστικά ζητήματα κ. Κώστα Βλάση. Ο Προκαθήμενος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου έδωσε στον Υφυπουργό Εξωτερικών τις ευχές του για την ονομαστική του εορτή. Του ζήτησε επίσης να μεταφέρει τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του και τις ευχές του και στον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου η χώρα να ξαναβρεί τους ρυθμούς της και να τεθεί εκ νέου σε τροχιά ανάπτυξης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων