11/10/2021 12/10/2021 Στο πλαίσιο της προγραμματισμένης ιεραποστολικής επίσκεψης του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’ σε Ουγκάντα και Τανζανία, ο Πατριάρχης αφίχθη σήμερα το πρωί στο Διεθνές Aεροδομιο Bole της Αιθιοπικής πρωτεύουσας Αδδίς Αμπέμπα. Εκεί τον υποδέχθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ, η Εξοχ. Πρέσβυς της Ελλάδος στην Αιθιοπία Άννα Φάρρου...
11 Οκτωβρίου, 2021 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2021 - 7:57

O Πατριάρχης Αλεξανδρείας στην Αιθιοπία

Διαδώστε:
O Πατριάρχης Αλεξανδρείας στην Αιθιοπία

Στο πλαίσιο της προγραμματισμένης ιεραποστολικής επίσκεψης του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’ σε Ουγκάντα και Τανζανία, ο Πατριάρχης αφίχθη σήμερα το πρωί στο Διεθνές Aεροδομιο Bole της Αιθιοπικής πρωτεύουσας Αδδίς Αμπέμπα.

Εκεί τον υποδέχθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ, η Εξοχ. Πρέσβυς της Ελλάδος στην Αιθιοπία Άννα Φάρρου και ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος π. Χρυσόστομος Μπαρμπέρης. Μετά την ολιγόωρη παραμονή του, ο Μακαριώτατος αναχώρησε για τον τελικό του προορισμό, την πρωτεύουσα της Ουγκάντας, Καμπάλα, όπου θα παραβρεθεί για το μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Καμπάλας κυρού Ιωνά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων