18/12/2022 18/12/2022 Στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’ προκειμένου να διευθετήσει θέματα του Παλαιφάτου Πατριαρχείου. Κατά την διάρκεια της παραμονής του, ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου 2022 το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου τον υποδεχθηκε ο Γενικός Διευθυντής Φώτης Καφαράκης. Ο Πατριάρχης...
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 10:47
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2022 - 10:51

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’ προκειμένου να διευθετήσει θέματα του Παλαιφάτου Πατριαρχείου.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του, ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου 2022 το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου τον υποδεχθηκε ο Γενικός Διευθυντής Φώτης Καφαράκης.

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, συνομίλησε με τους εργαζομένους και τους ευχήθηκε για τις άγιες μέρες.

 

(Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων