11/01/2022 11/01/2022 Τον νεοεκλεγέντα Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο συνεχάρη με σημερινή επιστολή του ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος, που όπως είναι γνωστό κατάγεται και εκείνος από την Κρήτη. Στη συγχαρητήρια επιστολή του προς τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο, ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος τονίζει: «Σεβασμιώτατε και αγαπητέ αδελφέ εν Κυρίῳ άγιε Κρήτης, Περιχαρείς ενωτίσθημεν την...
11 Ιανουαρίου, 2022 - 16:41
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2022 - 20:35

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας συγχαίρει τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας συγχαίρει τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Τον νεοεκλεγέντα Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο συνεχάρη με σημερινή επιστολή του ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος, που όπως είναι γνωστό κατάγεται και εκείνος από την Κρήτη.

Στη συγχαρητήρια επιστολή του προς τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο, ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος τονίζει:

«Σεβασμιώτατε και αγαπητέ αδελφέ εν Κυρίῳ άγιε Κρήτης,

Περιχαρείς ενωτίσθημεν την όλως επαξίαν εκλογήν σας εις τον περίπυστον Αρχιεπισκοπικόν Θρόνον της Εκκλησίας της Κρήτης, διό σπεύδομεν εκφράσαι τα πλέον ειλικρινή και θερμά συγχαρητήρια ημών, ευχόμενοι όπως τα έτη σας ώσι πλείστα όσα και υγιεινά, και η ποιμαντορία σας ου μόνον μακρά, αλλά πολύκαρπος προς δόξαν Θεού και εγκαύχησιν του περιφανούς λαού της γενετείρας μας Κρήτης.

Αγαπητός εν Χριστώ αδελφός

Ο Αλεξανδρείας Θεόδωρος

Εν τη Μεγάλῃ Πόλει

της Αλεξανδρείας

τη 11η Ιανουαρίου 2022»

 

Πηγή: Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων