10/04/2021 10/04/2021 Στον ιστορικό Κοινοτικό ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ιμπραημίας, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄ τέλεσε την Ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Σε κλίμα δέουσας ευλάβειας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Δημήτρη Κάβουρα και πλήθους κόσμου, ο Προκαθήμενος της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αφρικής ευχαρίστησε θερμά την...
10 Απριλίου, 2021 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2021 - 22:21

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας τέλεσε την Ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας τέλεσε την Ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών

Στον ιστορικό Κοινοτικό ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ιμπραημίας, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄ τέλεσε την Ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Σε κλίμα δέουσας ευλάβειας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Δημήτρη Κάβουρα και πλήθους κόσμου, ο Προκαθήμενος της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αφρικής ευχαρίστησε θερμά την πρεσβυγενή Κοινότητα για τη στήριξή της προς το έργο του Πατριαρχείου. Επίσης, ευχαρίστησε για το έργο του τον εφημέριο του ναού π. Ελπιδοφόρο.

Το ψαλτήρι κόσμισε ο μουσικολογιώτατος π. Παύλος Ιωσηφίδης, Γέρων Σκευοφύλαξ της Αλεξανδρινής Εκκλησίας.

 

 

Πηγή: Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων