15/02/2020 15/02/2020 Τη δέσμευση του να δωρίσει αυτοκίνητο το οποίο θα καλύπτει τις ποιμαντικές ανάγκες των Ορθοδόξων Επισκόπων στην Ουγκάντα, έκανε πράξη ο Πρόεδρος της χώρας Γιοουβέρι Μουσεβένι.  Ο κ. Μουσεβένι, παρέδωσε στον Σεβ. Μητροπολίτη Γέρων Καμπάλας κ. Ιωνά και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Γκούλου κ. Σίλβεστρο, ένα αυτοκίνητο μάρκας Mitsubishi, ενώ τόνισε πως οφείλει ακόμη ένα, καθώς...
15 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:57
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2020 - 16:16

Ο Πρόεδρος της Ουγκάντα έκανε πράξη τη δέσμευσή του

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος της Ουγκάντα έκανε πράξη τη δέσμευσή του

Τη δέσμευση του να δωρίσει αυτοκίνητο το οποίο θα καλύπτει τις ποιμαντικές ανάγκες των Ορθοδόξων Επισκόπων στην Ουγκάντα, έκανε πράξη ο Πρόεδρος της χώρας Γιοουβέρι Μουσεβένι. 

Ο κ. Μουσεβένι, παρέδωσε στον Σεβ. Μητροπολίτη Γέρων Καμπάλας κ. Ιωνά και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Γκούλου κ. Σίλβεστρο, ένα αυτοκίνητο μάρκας Mitsubishi, ενώ τόνισε πως οφείλει ακόμη ένα, καθώς είχε υποσχεθεί να δωρίσει δυο αυτοκίνητα.

Ο Μητροπολίτης κ. Ιωνάς ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την προσφορά του αυτή, ενώ αγίασε και το νέο αυτοκίνητο ευχόμενος να έχει καλά ταξίδια κατά τη διάρκεια των ποιμαντικών αποστολών που θα εκτελεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων