21/07/2022 21/07/2022 Στέγη στο Kihumuro της Μπουκόμπα απέκτησε ο προφήτης Ηλίας, όπου και τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Θεοφ. Επίσκοπο κ. Χρυσόστομο και τους Αιδ. π. Παύλο Tiluganya, παλαιό ιερέα, χειροτονία του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου, και τον π. Σάββα Joseph. Στον πλινθόκτιστο Ναό μεταφέρθηκαν και τοποθετήθηκαν οι Δεσποτικές Εικόνες και του πυρφόρου Προφήτη Ηλία, για...
21 Ιουλίου, 2022 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2022 - 16:25

Ο Προφήτης Ηλίας απέκτησε νέα στέγη στην Μπουκόμπα Τανζανίας

Διαδώστε:
Ο Προφήτης Ηλίας απέκτησε νέα στέγη στην Μπουκόμπα Τανζανίας

Στέγη στο Kihumuro της Μπουκόμπα απέκτησε ο προφήτης Ηλίας, όπου και τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Θεοφ. Επίσκοπο κ. Χρυσόστομο και τους Αιδ. π. Παύλο Tiluganya, παλαιό ιερέα, χειροτονία του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου, και τον π. Σάββα Joseph.

Στον πλινθόκτιστο Ναό μεταφέρθηκαν και τοποθετήθηκαν οι Δεσποτικές Εικόνες και του πυρφόρου Προφήτη Ηλία, για του οποίου “την δυνατή πίστη και την δυνατή προσευχή” μίλησε στο κήρυγμα του ο Επίσκοπος.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Επίσκοπος άκουσε τους χριστιανούς να του διεκτραγωδούν το μεγάλο πρόβλημά τους, με την απουσία πόσιμου νερού και την ανάγκη ίδρυσης παιδικού σταθμού για τα μικρά νήπια.

Ο Επίσκοπος παρουσίασε στους χριστιανούς τον κ. Σίβλεστρο Joseph ως τον υποψήφιο Εφημέριο τους, ο οποίος σύντομα θα χειροτονηθεί και θα τους εξυπηρετεί ως πνευματικός πατέρας.

Οι δε χριστιανοί πρότειναν τον κατηχητή τους Aloys George για υποψήφιο ιεροσπουδαστή για την Ιερατική Σχολή Μπουκόμπας.

Παρακαλέσαμε τον ζηλωτή Ηλία να μας χαρίσει δυνατή προσευχή, δυνατή πίστη και δυνατή προσμονή στην εμφάνιση του πριν από την Β΄ Παρουσία του Κυρίου!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων