23/08/2021 23/08/2021 Τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Ουγκάντα επισκέφθηκε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας ποδοσφαίρου της Ουγκάντας με καταγωγή από τη Σερβία, Μιλούτιν Σρεντόγιεβιτς, μαζί με τους συνεργάτες του προκειμένου να λάβουν την ευχή της Εκκλησίας με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του προπονητή για την τριετία 2021-2023. Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της...
23 Αυγούστου, 2021 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2021 - 14:40

Ο τεχνικός της Εθνικής Ουγκάντας έλαβε την ευχή της Εκκλησίας

Διαδώστε:
Ο τεχνικός της Εθνικής Ουγκάντας έλαβε την ευχή της Εκκλησίας

Τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Ουγκάντα επισκέφθηκε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας ποδοσφαίρου της Ουγκάντας με καταγωγή από τη Σερβία, Μιλούτιν Σρεντόγιεβιτς, μαζί με τους συνεργάτες του προκειμένου να λάβουν την ευχή της Εκκλησίας με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του προπονητή για την τριετία 2021-2023.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Καμπάλας, ο κ. Σρεντόγιεβιτς συμμετέχει στη λειτουργική ζωή της τοπικής Εκκλησίας με τον π. Νικόλαο Βαγιένκο, εφημέριο του ναού, αν εύχεται μετά την ολοκλήρωση της δέησης τόσο ο προπονητής όσο και τα μέλη της ομάδας να έχουν υγεία και ο Θεός να τους ενισχύει στην αποστολή τους φέρνοντας πάντα επιτυχίες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων