22/12/2019 22/12/2019 Σήμερα 22 Δεκεμβρίου Κυριακή των Αγίων Πατέρων και της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος λειτούργησε στο χωριό Ιμπόγκο στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.     Πριν από χρόνια σε αυτό το χωριό λειτουργούσανε κάτω από τα δέντρα και οι κάτοικοι του επιθυμούσαν να αποκτήσουν τον...
22 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2019 - 17:05

O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας στο χωριό Ιμπόγκο

Διαδώστε:
O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας στο χωριό Ιμπόγκο

Σήμερα 22 Δεκεμβρίου Κυριακή των Αγίων Πατέρων και της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος λειτούργησε στο χωριό Ιμπόγκο στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

 

 

Πριν από χρόνια σε αυτό το χωριό λειτουργούσανε κάτω από τα δέντρα και οι κάτοικοι του επιθυμούσαν να αποκτήσουν τον δικό τους ιερό ναό.

Σήμερα μετά από προσπάθειες του Θεοφιλεστάτου και του επιτελείου του, οι κάτοικοι του χωριού απολαμβάνουν αυτή την ευλογία συμμετέχοντες στις λειτουργίες.

Παράλληλα χαίρονται και με το νερό το οποίο ρέει άφθονο από την γεώτρηση που η Εκκλησία άνοιξε δίπλα από τον Ιερό ναό. Να σημειώσουμε ότι στη γεώτρηση έχουν πρόσβαση χιλιάδες άνθρωποι από τα γύρω χωριά.

 

 

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας παρατέθηκε τράπεζα για όλους τους πιστούς προσφορά υπέρ αναπαύσεως της δούλης του Θεού Ειρήνης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων