01/11/2019 01/11/2019 Στους Αγίους Αναργύρους, την εκκλησία στη γειτονιά της Σούμπρας, που ήκμαζε ο Ελληνισμός, τίμησε και φέτος ο ελληνισμός του Καΐρου, του Αγίους που ήταν γιατροί και παρείχαν αφιλοκερδώς και αναργύρως (δωρεάν) τις υπηρεσίες τους προς τους πάσχοντες. Τον Εσπερινό τέλεσε ο Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος επικουρούμενος από τις ψαλμωδίες ιερέων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και του...
01 Νοεμβρίου, 2019 - 10:26
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2019 - 10:04

Οι Άγιοι Ανάργυροι στην γειτονιά της Σούμπρας

Διαδώστε:
Οι Άγιοι Ανάργυροι στην γειτονιά της Σούμπρας

Στους Αγίους Αναργύρους, την εκκλησία στη γειτονιά της Σούμπρας, που ήκμαζε ο Ελληνισμός, τίμησε και φέτος ο ελληνισμός του Καΐρου, του Αγίους που ήταν γιατροί και παρείχαν αφιλοκερδώς και αναργύρως (δωρεάν) τις υπηρεσίες τους προς τους πάσχοντες.

Τον Εσπερινό τέλεσε ο Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος επικουρούμενος από τις ψαλμωδίες ιερέων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και του πρωτοψάλτη της Ε.Κ.Κ κ. Ιωάννη Κούντρια.

Όλη η παροικία ήταν εκεί για να τιμήσει την μεγάλη εορτή. Ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Κάιρο κ. Νικόλαος Γαριλίδης, η Επόπτρια Γραφείων της Ε.Κ.Κ κ. Βίλλυ Πολίτη Ζουέ και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Αμπετείου κ. Νικόλας Βαδής.

Πηγή: Ekkairo.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων