04/02/2021 04/02/2021 Οι ορθόδοξοι πιστοί της φυλής των Μασσάι στην περιοχή της Ιρίνγκα συμμετέχουν με ιδιαίτερο ζήλο και χαρά στις ιερές ακολουθίες και στις λοιπές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας δίνοντας μια ιδιαίτερη αφρικάνικη χροιά σε αυτές. Οι Μασσάι της Τανζανίας, οι οποίοι ανήκουν στην Επισκοπή Αρούσας, με χαρά δέχθηκαν την ορθοδοξία...
04 Φεβρουαρίου, 2021 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2021 - 16:49

Οι ορθόδοξοι πιστοί της φυλής των Μασσάι (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Οι ορθόδοξοι πιστοί της φυλής των Μασσάι (ΦΩΤΟ)

Οι ορθόδοξοι πιστοί της φυλής των Μασσάι στην περιοχή της Ιρίνγκα συμμετέχουν με ιδιαίτερο ζήλο και χαρά στις ιερές ακολουθίες και στις λοιπές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας δίνοντας μια ιδιαίτερη αφρικάνικη χροιά σε αυτές.

Οι Μασσάι της Τανζανίας, οι οποίοι ανήκουν στην Επισκοπή Αρούσας, με χαρά δέχθηκαν την ορθοδοξία και διαρκώς διψούν να ακούσουν τον λόγο του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ. Αγαθονίκου, ώστε να γνωρίσουν σε βάθος τον πλούτο της ορθόδοξης πίστης!

 

Γονείς της φυλής των Μασσάι συνόδευσαν τα παιδιά τους στο Ιεραποστολικό Κέντρο Ιρίνγκας προκειμένου να λάβουν το Άγιο Βάπτισμα από τα χέρια των ιθαγενών ιερέων Κοσμά και Αναστασίου. Είναι πολύ συγκινητικό η εκκλησία μας να υποδέχεται συνεχώς νέα μέλη στην αγία οικογένειά Της.

Ας ευχηθούμε αυτά τα χαριτωμένα πλασματάκια να έχουν πλούσια την ευλογία του Θεού στη ζωή τους και η χαρά να τους συνοδεύει πάντοτε, παρ’ όλες τις δυσκολίες της καθημερινότητας τους περιβάλλοντος στο οποίο μεγαλώνουν!

Πηγή: Ιεραποστολική Στέγη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων