02/11/2019 02/11/2019 Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα Κατηχητικά σχολεία στο Κάιρο. Την ακολουθία του αγιασμού για την έναρξη της νέας χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος. Σημαντική για ακόμη μια χρονιά ήταν η παρουσία αρκετών μαθητών, γεγονός που δηλώνει το ενδιαφέρον των νέων να βρίσκονται κοντά στις...
02 Νοεμβρίου, 2019 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2019 - 12:06

Οι νέοι στηρίζουν τα Κατηχητικά σχολεία στο Κάιρο

Διαδώστε:
Οι νέοι στηρίζουν τα Κατηχητικά σχολεία στο Κάιρο

Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα Κατηχητικά σχολεία στο Κάιρο. Την ακολουθία του αγιασμού για την έναρξη της νέας χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος. Σημαντική για ακόμη μια χρονιά ήταν η παρουσία αρκετών μαθητών, γεγονός που δηλώνει το ενδιαφέρον των νέων να βρίσκονται κοντά στις δράσεις της τοπικής Εκκλησίας.

Στο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος σημείωσε πως: 

“Στη ζωή μας απαιτείται πολλές φορές να ιεραρχούμε τα πράγματα και ίσως κάποιοι να θεωρούν ότι το να μάθουμε για την πίστη μας, δεν μπορούμε να είναι ψηλά σε αυτές μας τις προτιμήσεις… Όμως οι άνθρωποι της Εκκλησίας βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα, για εμάς είναι η πιστη στον Θεο. Όταν κάποιος πιστεύει τότε όλα μπορεί να τα καταφέρει”.

Την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου εκπροσώπησε ο Κοινοτικός Επίτροπος κ. Λεωνίδας Φοντριέ ο οποίος είναι και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της Αχιλλοπουλείου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων